top of page
March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-62-kleiner.jpg

Welcome at
Bream

De brasem (Bream) is een vis die bekendstaat om zijn aanwezigheid in onze lokale wateren. Sterk, veerkrachtig en uiterst aanpassingsgericht. Deze eigenschappen zie je terug in ons menu, dat voedzaam is, je laat terugkomen en elke dag opnieuw verrast.

 

March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-11.jpg
March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-90.jpg

Bream on 

Je bent welkom. Voor je belangrijkste maaltijd van de dag: het ontbijt. Voor een geweldige lunch. En voor drankjes aan het eind van de dag. Voor evenementen, vergaderingen of gewoon een ‘simpele’ kop koffie.

March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-93.jpg

Bream.
by We Canteen

We Canteen bedient de meest veeleisende zakelijke omgevingen in Nederland. Ons concept draait om lokale producten, duurzame keuzes en samenwerking met lokale foodondernemers met unieke specialiteiten. Iedere locatie wordt op maat ingericht naar de identiteit en wensen van haar huurders.

March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-93.jpg
March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-64.jpg
NinaSlagmolen-Foodbook-November16,2023_-38.jpg

Chef Karl Amirjanyan

Karl komt uit Armenië, maar woont nu in Amsterdam. Leuk om te weten is dat hij journalistiek heeft gestudeerd in de hoofdstad van Armenië. In 2011 raakte hij geïnteresseerd in gezonde voeding en begon aan een studie Culinaire kunsten.

Voordat hij bij We Canteen kwam werkte hij voor verschillende hotels en restaurants.

Zijn ‘signature’ is te omschrijven als Aziatisch, divers en levendig. Hij gebruikt verse ingrediënten, kruiden en specerijën met een nadruk op balans en harmonie

NinaSlagmolen-Foodbook-November16,2023_-45.jpg
fremantle-25.jpg
fremantle-23.jpg

Say 'hello' to your
local food heroes

Bream werkt samen met een netwerk van lokale foodhelden om te zorgen voor variatie en inspiratie. Elke lokale held brengt zijn eigen specialiteit naar de tafel. Van langzaam geroosterd Surinaams vlees en Spaanse paella tot handgemaakte Chinese dumplings.

March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-38.jpg

Coffee
lovers

Voor de echte koffieliefhebbers is Bream dé plek. Hier geniet je van koffie die met zorg is gezet, van espresso tot flat white, altijd met versgemalen bonen van hoge kwaliteit. Elke kop wordt met aandacht bereid, zodat jij kunt ontspannen en genieten van dat perfecte koffiemoment, elke keer weer.

March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-35-kleiner.jpg
March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-34.jpg

Bakkie doen

fremantle-2.jpg

Facts & Figures

100

Gemiddeld
aantal
lunchgasten.

 

120

aantal
kantoor-
medewerkers

 

Nationaliteiten

Overwegend
Nederlands

 

March22,2024-theJoan-NinaSlagmolen-18-kleiner.jpg

“If you can dream it.

We can Bream it.”

Karl

Chef Bream at The Joan

Signature

Foodcourts

havengebouw_-7.jpg

 

Havengebouw

button.jpg

 

TomTom

button2.jpg

 

Go West

button.jpg

Quarter Avenue

button.jpg

Samsung

bottom of page